Filosofie

Onze filosofie

Orthopedist

Tot op hoge leeftijd een actief leven, vrij van klachten – zonder een bezoek aan de orthopedist, daar tekent iedereen voor. Onze bandages, orthesen, therapeutische compressiekousen en orthopedische steunzolen dienen voor het behoud en het herstel van uw gezondheid. Zij verhogen het welzijn en zorgen voor meer leefkwaliteit! 

Onze producten worden door mensen voor mensen gemaakt. Van de eerste ontwerpschetsen, via de productontwikkeling tot aan het productieproces met uitgebreide controles zet Bauerfeind in op kwaliteit "Made in Germany". 

Onze doelstelling is om patiënten van kwalitatief hoogwaardige medische hulpmiddelen te voorzien die altijd voldoen aan de nieuwste medische inzichten en passen in de door de orthopedist voorgeschreven therapie. Hier staat Bauerfeind voor.

Kwaliteitsprogramma

Bauerfeind biedt het programma voor kwaliteitspartners aan. Een orthopedist, instrumentmaker en medische speciaalzaak maken hierbij gebruik van het training- en bijscholingsaanbod van Bauerfeind. Tevens stelt Bauerfeind speciale marketingmaterialen beschikbaar die de aandacht vestigen op het aanbod van medische hulpmiddelen.

"Motion is Life" luidt ons bedrijfsmotto. Wij zetten ons actief in op het gebied van de recreatie- en topsport. Als "Co Partner Deutschland" is Bauerfeind sinds 2001 officiële leverancier voor de Duitse Olympische teams en biedt sindsdien tijdens de Olympische Spelen en ook in de tussenliggende jaren zijn orthopedist technische diensten aan. 

Bauerfeind sponsort via een bijzondere leerstoel op het gebied van de "technische orthopedie" aan de hogeschool Münster de nauwe samenwerking tussen wetenschap en beroepspraktijk. Bovendien ondersteunen wij diverse onderzoeksplannen en talloze onderzoeken. 

"Motion is Life" luidt ons bedrijfsmotto. Wij zetten ons actief in op het gebied van de recreatie- en topsport. Als "Co Partner Deutschland" is Bauerfeind sinds 2001 officiële leverancier voor de Duitse Olympische teams en biedt sindsdien tijdens de Olympische Spelen en ook in de tussenliggende jaren zijn orthopedisch-technische diensten aan. 

Bauerfeind sponsort via een bijzondere leerstoel op het gebied van de "technische orthopedie" aan de hogeschool Münster de nauwe samenwerking tussen wetenschap en beroepspraktijk. Bovendien ondersteunen wij diverse onderzoeksplannen en talloze onderzoeken. 

Een kijkje achter het merk

Bauerfeind-imagebrochure bekijken

Hier hebt U de mogelijkheid de actuele Bauerfeind-imagebrochure te bekijken. Wij stellen deze tevens als PDF-bestand ter beschikking. Voor de weergave dient U gebruik te maken van het kosteloze programma Adobe Reader. Eerdere uitgaven van Bauerfeind life vindt U in ons archief.

Bauerfeind-brochure online doorbladeren (Online-reader)

Brochure - Een kijkje achter het merk (PDF)